marți, 21 februarie 2012

Asociația Suporterilor Romani la meciul Romania - Uruguay

   Nationalele de fotbal din Romania si Uruguay se intalnesc miercuri, 29 februarie 2012, intr-un meci amical disputat pe National Arena din Bucuresti cu incepere de la ora 20.30
   Cu aceasta ocazie ASOCIAȚIA SUPORTERILOR ROMANI, isi anunta participarea la acest eveniment, si totodata face un apel catre toate peluzele care au raspuns afirmativ la acest proiect, sa vina in numar cat mai mare, pentru a demonstra tuturor ca vocea noastra, a tuturor, conteaza. Doar uniti si urmarind acelasi interes, vom putea sa razbatem printre atatea piedici. Doar uniti si hotarati putem schimba ceva, pentru binele fotbalului pe care cu totii il iubim.
 UNTATE INAINTE DE TOATE !!!
Apelul nostru catre voi, vine si cu urmatoarele mentiuni :
   1.) Biletele le procurati online de pe acest site :
http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=Romania+Uruguay+Amical#continua la peluza II cea dinspre B-dul Basarabia, inel 1 .
   2.) Intalnirea la stadion este la ora 18.30 pe B-dul Basarabia, nr. 37-39, in fata stadionului.
   3.) Nu veniti cu steaguri ale echipelor de club, fiecare peluza este rugata sa vina cu tricolorul, pe care puteti desena sau scrie apartenenta voastra .
   4.) Veniti hotarati sa strigati pentru Romania, si uitati de orice rivalitate, vom sta umar langa umar la multe evenimente de acum incolo .

   Este prima actiune de acest gen in Romania de la inceputurile fenomenului Ultra in tara noastra si avem convingerea ca placerea de a ne manifesta sustinand o echipa cantand se va rasfrange asupra intregului stadion. Avem convingerea ca echipa nationala pe care cu totii o vom impinge de la spate va intelege inceputul unui moment 0 si purtand asupra lor tricolorul vor da totul de fiecare data pentru numele Romaniei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu